despre noi

SC Major Cargo SRL

RO36258761

J26/914/2016

Telefon: 0752 139 499

Email: comenzi@chingi-premium.ro

Magazin online: www.chingi-premium.ro 

Noi, la Major Cargo SRL, ne dorim sa satisfacem nevoile fiecarui client atunci cand vine vorba de ancorarea in siguranta a marfurilor, si de aceea ne propunem sa tinem pasul cu legislatia in vigoare si cu noile cerinte ale transportatorilor din Europa.

Fiabilitatea produselor noastre este o certitudine, iar clientii care tin cont de recomandarile de utilizare si intretinere ale producatorului pentru fiecare produs, se vor bucura de ele pe termen lung, intr-o armonie garantata.
Misiunea noastra este sa asiguram clientulului o gama cat mai diversificata de accesorii camioane, sa demonstram ca suntem un furnizor serios, de incredere si sa convingem, prin puterea reclamei "din vorba in vorba" a oamenilor multumiti de produsele noastre."Siguranta transportului trebuie sa fie palpabila! Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, echipa este mereu pregatita sa ofere suportul necesar clientilor, iar transportul produselor noastre este prompt si sigur. Ceea ce vezi e ceea ce primesti, garantat!"

Cosmin Major,

Administrator

Marturiile Clientilor:

"Am utilat 2 camioane la inceputul acestei luni. Produsele sunt de foarte buna calitate, iar In cazul meu am beneficiat si de un termen de plata. Personal amabil si livrare rapida, fara surprize neplacute! Voi reveni cu placere"

Claudiu P., miercuri, 12 iulie 2017

"Am cumparat 15 chingi ergo. Sunt foarte multumit si de rapiditatea livrarii si de profesionalismul echipei Major Cargo SRL. Produsele le-am luat la promotie si sunt de calitate foarte buna. Am primit si certificat de calitate si garantie.

Recomand"

Ioan Berariu, marţi, 17 ianuarie 2017